+38765842442 info@as-travel.org

Andaluzija 2024 – iz Beograda

0
Cijena
OdBAM 1,529
Cijena
OdBAM 1,529
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

434

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

6 dana / 5 noći
Dostupnost: 23. - 28. 04. 2024.
Beograd
Malaga
Detalji

Andaluzija 2024
putovanje iz Beograda

Andaluzija, špansko srce koje pulsira u ritmu kastanjeta i sunca, zove vas! Budite dio začaranog kruga u kojem se drevne maurske kule ogledaju u čistom plavetnilu Sredozemnog mora, a flamenko prekriva ulice plamenom strasti.

Malaga – Picassovo umjetničko gnijezdo

Malaga, rodni grad Pabla Picassa, mami vas šarmom svojih obalnih šetnjica i umjetničkim štihom. Prošetajte uličicama El Pimpija, probajte tapas u tradicionalnim “bodegama” i izgubite se u lavirintu Picassovog muzeja. Ne propustite Alcazabu, mavarsku tvrđavu koja će vas odvesti u bajke 1001 noći.

Sevilja – Flamenko i cvijet narandže

Sevilja, grad cvjetova narandže i živahnog flamenka, čeka vas raširenih ruku. Prošetajte lavirintima Santa Cruza, srca grada, i slušajte ritmove gitare i kastanjeta. Posjetite Plaza de España, arhitektonsko čudo okupano u narandžastim bojama, i divite se katedrali u Sevilji, najvećoj gotičkoj građevini na svijetu.

Granada – Alhambra, maurska bajka u kamenu

Granada, grad Alhambre i posljednje mavarsko naslijeđe, ispričaće vam priču o veličanstvenom carstvu. Odvedite se u magične bašte Generalifea, divite se arhitektonskom čudu palate Alhambra i slušajte šapat prošlosti u palati Partal. Granada je i grad Sacromonte, flamenko četvrt u kojoj vas očekuju autentični ritmovi i strastveni nastupi.

Marbella – Luksuz i plaže na dohvat ruke

Marbella, sjajna zvijezda Costa del Sol, mami glamuroznim plažama i luksuznim marinama. Provedite dan sunčajući se na Playa de Puerto Banús, uživajte u gurmanskim delicijama u Puerto Banúsu i uronite u puls luksuznog života. Marbella nudi i skrivene uvale i divlje plaže za one koji traže mir i romantiku.

Andaluzija je više od putovanja…

Ovo je samo kratak uvod u bezbrojne čari Andaluzije. Probajte gazpacho na tradicionalnoj terasi, naučite nekoliko koraka flamenka, izgubite se na španskom trgu i dopustite da vas osvoji toplina Andaluzije. Ovo je zemlja u kojoj sunce i more uživaju u romantici, a život teče u ritmu strasti i uživanja.

Andaluzija 2024 – kako početi?

Proljeće i jesen su idealno vrijeme za posjetu Andaluziji, kada je vrijeme ugodno, a gužve manje. Ipak, ljubitelji plaža mogu uživati ​​u dugim i sunčanim ljetnim danima.

Šta spakovati?

Spakujte laganu odjeću za toplo vrijeme, udobne cipele za hodanje i kupaći kostim. Ne zaboravite sunčane naočale, šešir i kremu za sunčanje.

Dakle, spremni ste za Andaluziju? Andaluzija je spremna za vas!

Dođite i doživite Španiju u punom njenom sjaju! Iskoristite svaki trenutak i otkrijte zašto je Andaluzija jedan od najomiljenijih kutaka svijeta.

¡Buen viaje!

Cijena već od 1529,00 KM po osobi
CIJENA za rezervacije do 31.12: 1479

Period putovanja: 23. – 28. 04. 2024.
 

SPECIJALNA PONUDA ZA PAKET OD 3 IZLETA: 265€

SEVILJA – cijena izleta: 105€ po osobi;
MARBELJA I RONDA – cijena izleta: 90€ po osobi;
ANTEKERA I GRANADA – cijena izleta: 100€ po osobi;

Cijena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd–Malaga–Beograd kompanijom Air Serbia(23kg čekirani prtljag+7kg ručnog);
 • Aerodromske takse (podložne promjeni do polaska);
 • Transfer aerodrom–hotel–aerodrom;
 • 5 noćenja sa doručkom u hotelu TENT TORREMOLINOS 4*https://www.tenthotels.com/es/tentTorremolinos/
 • Boravišna taksa;
 • Panoramsko razgledanje grada;
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku;
 • Predstavnik agencija;
 • Troškovi organizacije Putovanja;

Cijena NE uključuje

 • Putno zdravstveno osiguranje;
 • Ulaznice za lokalitete;
 • Individualni troškovi;

DOPLATE I POPUSTI:

 • doplata za jednokrevetnu sobu 350KM;
 • dijete do 10 godina u pratnji dvije odrasle osobe ima popust 10% i ima pomoćni ležaj u hotelu.
Plan putovanja

1.DAN (23.04.2024 - UTORAK) BEOGRAD – MALAGA – TOREMOLINOS

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera informacija oko 5h sati, let JU 576. Polijetanje za Malagu u 07:55h. Dolazak u Malagu u 11:30h. Odlazak na panoramsko razgledanje Malage: luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. vijeka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej… Odlazak do Toremolinosa, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.DAN (24.04.2024 - SRIJEDA)TOREMOLINOS – MARBELJA – RONDA

Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog ljetovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposjećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposjećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mjesta koje se nalazi iznad dubokog klanca rijeke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela krajem 18. vijeka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski dio grada i novi dio grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (25.04.2024 - ČETVRTAK) TOREMOLINOS – SEVILJA

Doručak. Fakultativni cjelodnevni obilazak Sevilje, glavnog grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini rijeke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najljepših gradova Evrope: gradska katedrala izgrađena na mjestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar – stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. vijeka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevjekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svjetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN (26.04.2024 - PETAK) TOREMOLINOS – ANTEKERA – GRANADA

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet do Antekere. Smještena na ’’raskršću Andaluzije“, Antekera je impresivan mali grad, sa više od 50 spomenika i pećina koje datiraju još iz bronzanog doba (najpoznatije Menga i Viera). Obilazak centra grada: palata Najera, manastir Katalinas i palata Markiza La Penja. Nastavak putovanja do Granade. Odlazak na panoramsko razgledanje grada. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada, na ušću četiri rijeke. Poznata je po građevinama koja datiraju iz srednjeg vijeka, a nastala su pod uticajem mavarskih vladara i dinastija. Posebno je poznata tvrđava Alhambra koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta- takozvanih patia i bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih vodnjaka bašte Heneralife. Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN (27.04.2024 - SUBOTA)TOREMOLINOS – MALAGA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska u večernjim satima na Flamenco šou. Noćenje.

6.DAN (28.04.2024 - NEDJELJA)TOREMOLINOS – MALAGA – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Transfer na aerodrom. Let JU 577, polijetanje za Beograd u 13:05h. Dolazak u Beograd u 16:15.

NAČIN PLAĆANJA:

30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana prije polaska ili u ratama do polaska;

Važna napomena

NAČIN PLAĆANJA: – 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana prije putovanja ili u mjesečnim ratama do polaska.

Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja turističke agencije As travel, licenca br. RS-AB-051-4404409680001 te Vas molimo da se sa istim upoznate prije putovanja.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’AS TRAVEL’!

Slike