+38765842442 info@as-travel.org
+38765842442 info@as-travel.org

Hotel Palma – Tivat

0
Cijena
OdBAM 84
Cijena
OdBAM 84
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

143

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

Detalji

Hotel Palma 4* – Tivat 

Hotel Palma, kategorisan sa četiri zvijezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Hotel u svojoj ponudi ima 113 moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more ( STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE ). Pored smještaja, Palma obezbijeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj odsvojih sala za sastanke i konferencije, koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom. Takođe, hotel raspolaže restoranskom salom prijatnog ambijenta, pogodnom za organizaciju raznih svečanosti. Hotel nudi Spa centar usluge kako svojim gostima tako i posjetiocima.
U prizemlju hotela se nalaze: bife restoran i lobi bar, dok se na prvom spratu nalazi lounge bar. U ponudi hotela je i Spa centar u kojem čak i kratak boravak može imati izvaredan uticaj na tijelo i osjećaj zadovoljstva. U ponudi ima: hidromasažnu bazen, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, tuševe (korpa tuš) i tri sobe za masažu. Nadomak spa centra nalazi se savremeno opremljena teretana. Gostima je na raspolaganju hotelska plaža opremljena sa kompletnim plažnim imobilijarom dužine 86 m koja se nalazi na samo 5m od hotela. Na prvom spratu hotela nalazi se savremeno opremljena konferencijska sala kapaciteta 50 mjesta idealna za organizovanje seminara i većih poslovnih sastanaka kao i manja sala za sastanke kapaciteta 10 mjesta. U prizemlju hotela je restoranska sala kapaciteta 200 mjesta pogodna za organizovanje raznih vrsta svečanosti.

Slike
Cijena

JUNIOR APARTMANI – spavaća soba sa 2 kreveta + dnevna sa sofom na razvlačenje, kupatilo, toilet.

DE LUX APARTMAN – 2 spavaće sobe sa po 2 kreveta + veliki dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Svaka soba ima terasu,; kupatilo – tuš, kada; toilet posebno.

POPUSTI (Superior soba pogled more 2+1)

 • Djeca od 0-2 godina u pratnji dvije odrasle osobe (nemaju ležaj) gratis (u superior soba pogled more 2+1)
 • U pratnji dvije odrasle osobe dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju 50% (u superior sobi pogled more);
 • Djeca od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – popust 30% osim u sezoni (10.07-11.09) kada plaća punu cijenu;
 • Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10% (u superior sobi pogled more).

DOPLATE

 • Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 3 KM za odrasle, 2 KM za djecu od 12-18. god. i 1 KM za djecu od 0-12. god. po osobi i danu – plaćanje u agenciji.
 • Polupansion 20,00 KM po osobi i danu
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 70% (samo Standardne sobe)

Važna napomena

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije  *AS TRAVEL* – Šamac