+38765842442 info@as-travel.org

Madrid 15.02.- avionom iz Beograda

0
Cijena
OdBAM 1,210
Cijena
OdBAM 1,210
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

22

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

Detalji

HOTEL ELBA MADRID ALCALA 4*    

Lokacija polaska

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Vrijeme okupljanja putnika

2 sata prije polaska

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II  Madrid proglasio prijestolnicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svjetska imperija. Danas o tim vremenima svjedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mjesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umjetničkih djela na svijetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu…Zato se kaže da nigdje drugo u svijetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

 

Hotel Elba Madrid Alcala 4*

https://www.hoteleselba.com/

 

Lokacija: Hotel Elba Madrid Alcala je smješten na 10 km od centra grada do kojeg se lako dolazi gradskim prijevozom, 15 minuta metroom. Nalazi se na idealnoj lokaciji između centra grada i IFEMA kongresnog centra. 

Sobe: Svaka soba ima: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet, minibar, sef.

Hotelski smještaj: Hotel Elba Madrid Alcala posjeduje recepciju, restoran, bar, a la carte restoran, lift, room servis, wi fi internet, teretanu i parking.

Cijena uključuje

 • Avio prijevoz na relaciji Beograd- Madrid- Beograd kompanijom Air Serbia
 • Aerodromske takse 59 eur (čiji je iznos podložan promjeni)
 • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • 3 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu kategorije 4*
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge vodiča na našem jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja

Cijena NE uključuje

 • Fakultativni izleti
 • Putno zdravstveno osiguranje

Fakultativni programi

 • Organizator fakultativnih izleta je lokalna turistička agencija koja propisuje cijene, uslove i minimum za realizaciju programa. Fakultativni izleti nisu dio predmeta ugovora sa organizatorom putovanja As travel i ne mogu biti predmet reklamacije. Molimo putnike da se prilikom rezervacije i uplate izleta informišu o uslovima otkaza od strane putnika.
 • Segovija - Cijena izleta: 80 €*
 • Toledo - Cijena izleta: 75 €*
 • *Sve cijene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika.
 • *Datumi realizacije izleta su podložni promjeni

Važna napomena

-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 sata

-trokrevetne sobe su sa pomoćnim ležajem (sofa) koji je pogodan za djecu do 12 godina. Uz poseban zahtjev, može ga koristiti odrasla osoba.

-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg

U slučaju neadekvatnog smještaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obavijeste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Plan putovanja

Dan 1Srijeda 15.02. Beograd – Madrid

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata prije polijetanja aviona. Let za Madrid u 12.50h, kompanijom Air Serbia na liniji JU572. Sletanje u Madrid u 16.05h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

Dan 2Četvrtak 16.02. Madrid – Toledo - Madrid

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovijekovnu prijestolnicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari…) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prijestolnica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII vijeka…Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 3Petak 17.02. Madrid – Segovija - Madrid

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 90 km od Madrida. Glavna obilježja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac Alkazar. Grad još karakterišu i zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka. Obilazak starog dijela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv.Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 4Subota 18.02. Madrid – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska na transfer do aerodroma. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji JU571 u 14.15h. Sletanje u Beograd u 17:10h. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA po osobi:1210 KM

 

Slike