+38765842442 info@as-travel.org
+38765842442 info@as-travel.org

Madrid oktobar 2022 – Rafael Atocha

0
Cijena
OdBAM 1,360
Cijena
OdBAM 1,360
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

34

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

Detalji

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svjetska imperija. Danas o tim vremenima svjedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mjesto okupljanja i stanovnika i posjetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umjetničkih dijela na svijetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom životu…Zato se kaže da nigdje drugdje u svijetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

RAFAEL ATOCHA ****    www.rafaelhoteles.com

Lokacija: Hotel Rafael Atocha je centralno lociran, na 10 minuta hoda od muzeja “Prado” i parka Retiro. U blizini su i stanice glavnih metro i autobuskih linija.
Sobe: Hotel Rafael Atocha ima 245 soba, koje su moderno opremljene. Svaka soba ima: kupatilo, fen, telefon, TV, internet, mini bar i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 2 restorana sa ponudom jela internacionalne kuhinje, bar i teretanu.

Cijena  1360 KM po osobi u 1/2 sobi
Aerodromske takse uključene u cijenu!
Period putovanja: 15.10.-19.10. 2022.

 

Cijena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd- Madrid- Beograd kompanijom Air Serbi
 • Aerodromske takse - koje su podložne promjeni do dana putovanja
 • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • 4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu kategorije 4*
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge vodiča na našem jeziku i troškove organizacije putovanja

Cijena NE uključuje

 • Individualne troškove
 • Fakultativni izleti : Organizator fakultativnih izleta je lokalna turistička agencija koja propisuje cijene, uslove i minimum za realizaciju programa. Fakultativni izleti nisu diu predmeta ugovora sa organizatorom putovanja i ne mogu biti predmet reklamacije. Molimo putnike da se prilikom rezervacije i uplate izleta informišu o uslovima otkaza od strane putnika. Segovija - Cijena izleta: 80 €* Toledo - Cijena izleta: 75 €* Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promjene cijene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za realizaciju izleta. *Sve cijene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika. *Datumi realizacije izleta su podložni promeni
 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Važna napomena

NAČIN PLAĆANJA: – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana prije putovanja ili u mjesečnim ratama do polaska.

-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 sata

-Trokrevetne sobe su sa pomoćnim ležajem (sofa) koji je pogodan za decu do 12 godina. Uz poseban zahtev, može ga koristiti odrasla osoba.

-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg

Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja turističke agencije As travel, licenca br. RS-AB-051-4404409680001 te Vas molimo da se sa istim upoznate prije putovanja.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’AS TRAVEL’!

Plan putovanja

Dan 1 - 15. oktobarBeograd – Madrid

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata prije polijetanja aviona. Let za Madrid u 06.50h, kompanijom Air Serbia na liniji JU570. Sletanje u Madrid u 10.05h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

Dan 2 - 16. oktobarMadrid – Toledo - Madrid

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestolnicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari…) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestolnica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živio i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII vijeka…Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 3 - 17. oktobar Madrid – Segovija - Madrid

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 90 km od Madrida. Glavna obilježja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac Alkazar. Grad još karakterišu i zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka. Obilazak starog dijela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv.Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 4 - 18. oktobar Madrid

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Preporučujemo odlazak u kupovinu ili posjetu nekom od muzeja (Museo del Prado, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia…) Noćenje.

Dan 5 - 19. oktobar Madrid – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska na transfer do aerodroma. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji JU573 u 18.20h. Slijetanje u Beograd u 21:15h. Kraj programa.

Slike