+38765842442 info@as-travel.org

Putovanje u Izrael iz Beograda

0
Cijena
OdBAM 2,499
Cijena
OdBAM 2,499
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

279

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

7 dana / 6 noćenja
Dostupnost: 05.03.-11.03.2023.
Beograd
Tel Aviv

 

Detalji

Putovanje u Svetu zemlju – Izrael
7 dana / 6 noćenja

Lokacija polaska

Aerodrom Nikola Tesla Beograd – Let Turkish Airlines-om

Putovanje u Izrael iz Beograda

Izrael je zemlja koja je prepuna raznolikosti i ljepota, od pustinje do planinskih lanca, od modernih gradova do starinskih sela.

Turizam u Izraelu je vrlo razvijen i postoji mnogo različitih stvari za vidjeti i raditi. Jedna od najvažnijih atrakcija je Jerusalim, grad koji je važan za tri monoteističke religije – judaizam, hrišćanstvo i islam. Ovaj grad je prepun istorijskih znamenitosti, uključujući Murovu zidinu, Crkvu Svetog Groba i Džamiju Al-Aksa.

Zatim tu je Tel Aviv, moderni grad sa živahnom noćnom scenom i prekrasnim plažama. Tu se nalazi i Eilat, popularno turističko odredište na jugu zemlje, poznato po svojim plažama i izvanrednom ronilačkom mjestu.

Izrael je također poznat po svojim kulturnim i istorijskim spomenicima, uključujući Masadu, starinsku tvrđavu u pustinji koja je simbol borbe protiv Rimljana.

Tu su i istorijski gradovi poput Tiberije i Safeda, poznati po svojoj judaističkoj umjetnosti i književnosti.

Izrael je također poznat po svojoj hrani, uključujući falafel, hummus i shavarma. Tu su i vinarije u Galileji i Golanu koje proizvode izvrsna vina.

Uz najsvetije hrišćanske crkve i samostane, tokom putovanja vidjećete i arheološke lokalitete, neke od najstarijih stalno naseljenih gradove svijeta te upoznati autentični način života palestinske zajednice i moderne izraelske gradove.

Ukratko, Izrael je zemlja koja ima mnogo za ponuditi turistima, sa svojim istorijskim i kulturnim znamenitostima, prekrasnim plažama i izvanrednom hranom. Tu je i čudesan krajolik pun kontrasta – od plodnih zelenih dolina, plavetnila mediteranske obale do planinskih pustinja Judeje i Mrtvog mora.

To je mjesto koje svakako treba posjetiti.

Cijena uključuje

 • Avio karta sa pripadajućim taksamaBeograd - Istanbul - Tel Aviv - Istanbul - Beograd
 • Predati prtljag 1/23kg i ručni 1/8 kg
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom
 • Svi izleti sa obilascima i ulaznicama za lokalitete
 • Smještaj u hotelu St Michael 4*, VitlejemUsluga polupansiona (večera i doručak)
 • Usluga pratioca grupe od aerodroma Nikola Tesla u polasku, do slijetanja na isti u povratku
 • Usluga licenciranog stručnog vodiča za Izrael – G. Dušan Mihalek
 • Putničko zdravstveno osiguranje za sve goste do 60 godina
 • Troškove organizacije aranžmana.

Cijena NE uključuje

 • Vizu(za državljane BiH, uz naknadu obezbjeđuje agencija oko 70KM, minimalno 10 pasoša za grupnu vizu)
 • Obavezne napojnice(koje su uobičajene u ovom dijelu svijeta) u iznosu od USD 50 za kompletan boravka (za vodiča, vozača, recepcioniste i lift boja)
 • Pića uz obroke i individualne troškove.

Važna napomena

Usljed nepredviđenih promjena na monetarnom tržištu (USD/BAM) agencija zadržava pravo promjene cijene, za sav neuplaćeni iznos, do potpune uplate aranžmana.

Usljed nepredviđenih okolnosti lokalni partner zadržava pravo izmjene termina obilazaka.  

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije As travel, te as molimo da se sa istim upoznate na našoj stranici www.as-travel.org 

Opis hotela

Smještaj u hotelima

Smještaj u hotelu St Michael 4*, Vitlejem

Plan putovanja

Dan 15/3/2023 - nedjelja

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata prije predviđenog polaska aviona. Let Turkish Airlines-om, uz presjedanje u Istanbulu prema redu letenja stiže u Tel Aviv u 17:00. Obavljanje carinskih i graničnih formalnosti, nakon čega slijedi transfer u Vitlejem. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

Dan 26/3/2023 – ponedjeljak

Doručak. Poslije doručka obilazak manastira Svetog Save Osvećenog (Mar Saba) osnovanog 485g, nalazi se u srcu Judejske pustinje između Vitlejema i Mrtvog mora. Zatim nastavljamo putovanje ka Vitaniji, mjesto koje se nalazi 3km istočno od Jerusalima, u kojem se nalazi Lazarev grob. Nakon obilaska Lazarevog groba nastavljamo ka maloj oazi u kanjonu Wadi Kelt u kojem je smješten pravoslavni manastir Sv. Đorđa Hozevita. Njegova gradnja je počela u IV vijeku i nalazi se na putu od
Jerihona ka Jerusalimu. Nalazi se na nepristupačnom terenu i jedinstven je po tome što prihvata i hodočasnice. Večera i noćenje.

Dan 37/3/2023 – utorak

Doručak. Odlazak do mjesta Lod, 17 km jugozapadno od Tel Aviva (u neposrednoj blizini aerodroma Ben Gurion) i obilazak crkve Sv. Đorđa. U Lodu se u III vijeku rodio Sv.Đorđe a nakon pogubljenja hrišćani su i sahranili Sv Đorđa u istoimenoj crkvi. Nakon toga nastavak puta ka Tel Avivu I Jafi gde je predviđeno i panoramsko razgledanje istih. Jafa je po legendi dobila ime po svom osnivaču Jafetu jednom od trojice Nojevih sinova, koji je osnovao grad nakon bjekstva iz biblijskih poplava. Jafa se 1950 god.
ujedinila sa Tel Avivom. Večera i noćenje.

Dan 48/3/2023 – srijeda

Doručak. Vozimo se u Jerusalim zatim obilazak – Maslinova gora – Manastir Vaznesenja ili hram Groba Gospodnjeg nalazi se na brdu Golgota i smatra se centrom hrišćanstva-Ruska crkva Marije Magdalene – Getsimanski vrt – Crkva Sv. Stefana – Stari grad (Beth Hesda) – Via Dolores („Put suza“) – Sionska gora (soba Tajne večere) – Davidov grob – Opatija Uspenja (Durmition Abbey). Nakon obilaska Jerusalima nastavljamo putovanje ka Vitlejemu rodnom mjestu Isusa Hrista. Posjeta Crkve Rođenja Hristovog-pećini rođenja i Jeronimovog grotta. Slijedi posjeta Pastirskim poljima i pravoslavnoj crkvi kao i obilazak rodnog mesta Sv. Jovana Preteče, Ein Karem. Obilazak nastavljamo posjetom Crkve Jovana Krstitelja – Gorenskog manastira kao i Manastira Časnog Krsta (mjesta raspeća Isusa Hrista). Povratak u hotel. Večera i noćenje.

Dan 59/3/2023 - četvrtak

Doručak. Odlazak do Jerihona najstarijeg gradskog naselja (neolitičko naselje) – zatim posjeta rezervatu prirode Ein Gedi koji se nalazi zapadno od Mrtvog mora u blizini čuvene tvrđave Masada svetog mjesta za Jevreje (shvativši da su u bezizlaznoj situaciji stanovnici tvrđave su izvršili kolektivno samoubistvo). Obilazak završavamo na prelijepoj plaži Ein Bokek. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

Dan 610/3/2023 - petak

Doručak. Poslije doručka odlazak do Nazareta, grada na sjeveru Izraela, prebivališta Isusa Hrista tokom njegovog djetinjstva, zatim putovanje nastavljamo ka Galilejskom jezeru najvećem slatkovodnom jezeru u Izraelu. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom, oko 21.00h. let je u 01.00h.

Dan 711/3/2023 – subota

Povratni let Turkish Airlines-om 01:00 ujutro. Dolazak u Beograd u 08:25. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA po osobi:
2.499,00KM

Slike