+38765842442 info@as-travel.org

Putovanje u Lisabon 27.04. – iz Beograda

0
Cijena
OdBAM 1,569
Cijena
OdBAM 1,569
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

329

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

4 dana / 3 noći
Dostupnost: 27.-30.04.2024.
Beograd
Lisabon
Detalji

LISABON
4 dana avionm

Lisabon, grad u koji ćete se zaljubiti na prvi i svaki naredni pogled! Prestonica Portugala, najzapadnija na evropskom kopnu, grad na sedam brežuljaka i na rijeci Težo širokog ušća, grad sa bogatom istorijom i raskošnom ostavštinom, intrigantna je harmonija starog i novog. Dok istražujete trgove, tvrđave, muzeje, imaćete jedinstvenu priliku da hodate po „calcada portugesa”, pločnicima od crnog, bijelog i sivog kamena. Opčiniće Vas istorijske građevine, spomenici, atmosfera na trgovima, vožnja čuvenim žutim škripavim tramvajem 28, široki parkovi, restorani, portugalska kuhinja, ljubazni i srdačni domaćini, a sve to upakovano u nezaboravne zvuke opijajuće i setne fado muzike… Lisabon je čudesan grad koji ostavlja bez daha.

Lokacija polaska

Međunarodni aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Cijena uključuje

 • prevoz avionom na relaciji Beograd – Lisabon – Beograd;
 • aerodromske takse (aerodromske takse su podložne promjeni);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Lisabonu;
 • smještaj u dvokrevetnim standardnim sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*;Hotel Vip Zurique 3* Lisboa www.viphotels.com
 • panoramsko razgledanje Lisabona;
 • usluge vodiča;
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Cijena NE uključuje

 • fakultativni izleti;
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • individualni troškovi;
 • usluge koje nisu naznačene u programu putovanja: karta za metro, gradska taksa u Lisabonu 2eura po osobi i noći- plaća se na recepciji hotela

DOPLATE I POPUSTI:

 • doplata za jednokrevetnu sobu 40%;
 • dijete do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ima popust 10% i ima pomoćni ležaj u hotelu.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimum potrebnih putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cijene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji prije polaska na putovanje.

Plan putovanja

Dan 1(27.04.2024 – subota) BEOGRAD – LISABON

Sastanak putnika 2 sata prije polijetanja aviona na aerodromu ”Nikola Tesla”. Predviđeno polijetanje u 13.15 časova. Direktan let sa dolaskom u Lisabon u 16:15 časova. Nakon carinskih formalnosti panorama u trajanju od 2h. Obilazak centralnog dijela Lisabona; trgova Pombal, Restauradores, Rosio i Komercio; obilazak centra grada: Marquês de Pombal, Avenida da Liberdade i trga Rossio. Posjeta Belému – području koje je snažno povezano sa portugalskim zlatnim dobom otkrića. Danas je to prostrano zeleno područje sa mnogo vrtova, parkova i spomenika koje vrijedi posjetiti. Atrakcije Belema su Manastir Jerónimos, Spomenik otkrićima, Torre de Belém. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 2(28.04.2024 – nedjelja) LISABON – SINTRA – LISABON

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Sintre, Kabo da Roka, Kaškaiša i Eštorila. Jedan od skrivenih dragulja Portugala i Evrope, nalazi se na samo 30-ak kilometara zapadno od Lisabona, magična, poetična i bajkovita Sintra. Svoju bajkovitu stvarnost Sintra, vjerovatno, u mnogome duguje Mavarima koji su dio svoje čudesne arhitekture prenijeli i u ovaj mali gradić. Najslikovitiji dio Sintre svakako jeste njen stari dio Vila Velha koji predstavlja pravi mali lavirint uskih uličica omeđenih starim kamenim kućima preko čijih krovova i fasada od oslikanih pločica, padaju raskošne bungavilije praveći preko potreban hlad svojim posjetiocima. Obilazak kraljevske palate, omiljena ljetnja palata portugalskih kraljeva bila je upravo ova u Sintri. Od svih palata koje su portugalski kraljevi izgradili, Nacionalna palata u Sintri jedina je ostala gotovo netaktnuta, sačuvavši svoje izvorne obrise. Nastavak vožnje do najzapadnije tačke evropskog kontinenta Kabo da Roka sa zadivljujućim pogledom na strmu, kamenitu obalu i nepregledni horizont Atlantika. U nastavku obilazak čuvenih, mondenskih ljetovališta lisabonske rivijere Kaškaiša i Eštorila. Ako vrijeme dozvoljava, malo slobodnog vremena će se dati u zaljivu Cascais. Povratak u Lisabon u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 3(29.04.2024 – ponedjeljak) LISABON – BATALJA – NAZARE – OBIDOŠ

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na cjelodnevni fakultativni izlet Batalja, Nazare i Obidoš. Vožnja do Batalje. Obilazak jedne od najviših crkava Portugala i jednog od 7 čuda te zemlje, Manastira bitke ili Santa Marija de la Viktorija, veličanstveni manastir kao od kamene čipke, koji je izgradio prvi vladar druge dinastije Žoao krajem 14. vijeka. Vožnja do Nazarea, slikovitog naselja sa divnom širokom pješčanom plažom, poznatog po tipičnoj narodnoj nošnji. Nastavak puta do Obidoša, bajkovitog, veselog i živopisnog gradića unutar starih zidina. Odlikuje se niskim kućama i krivudavim ulicama prepunim cvijeća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan 4(30.04.2024 – utorak) LISABON – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Transfer za aerodrom oko 20 časova. Polijetanje za Beograd u 23:05h. Dolazak u Beograd u 4:00h – 1.5.2024.

CIJENA ARANŽMANA: 1569KM

ZA REZERVACIJE URAĐENE DO 31.12.2023. I UPLATE AVANSA OD MINIMALNO 30% CIJENA IZNOSI 1539KM

Slike