+38765842442 info@as-travel.org

Putovanje u Prag

0
Cijena
OdBAM 309
Cijena
OdBAM 309
Puno ime*
E-mail adresa*
Vaš upit*
Spremi na listu želja

Dodavanje predmeta na listu želja zahteva račun

122

Zašto izabrati nas?

 • Garantovano najbolje cijene!
 • Konstantna podrška 24/7
 • Bez skrivenih troškova.
 • 5000+ zadovoljnih klijenata

Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org

4 dana
Dostupnost: 04. - 07. 04. 2024.
Bijeljina

Putovanje u Prag i Dresden

Otkrijte čari Praga i Drezdena – gradova koji odišu istorijom i kulturom!

Započnite svoje putovanje u Pragu, “Gradu od sto kula”, gdje vas očekuje očaravajuće iskustvo koje spaja istoriju, umjetnost i neodoljivi šarm starog svijeta. Od šetnje kamenim ulicama Starog grada do otkrivanja tajni čuvenog Praškog dvorca, Prag nudi neiscrpnu riznicu kulturnog i istorijskog blaga.

Posjetite Karlov most, jedan od najprepoznatljivijih simbola Praga, gdje svaki kamen priča priču. Uživajte u romantičnoj atmosferi ovog srednjovjekovnog mosta sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Vltavu i okolnu arhitekturu. Ne propustite šetnju kroz povijesni centar grada, gdje možete pronaći neke od najljepših primjera gotičke i barokne arhitekture u Evropi.

Nakon istraživanja Praga, uputite se na kratko putovanje u Drezden, “Firenca na Elbi”. Ovaj prelijepi njemački grad nudi jedinstvenu kombinaciju istorijske i moderne umjetnosti, sa impresivnom zbirkom galerija i muzeja. Posjetite čuvenu galeriju Zwinger, dom nekih od najvažnijih djela evropske umjetnosti, uključujući remek djela starih majstora poput Raphaela, Rembrandta i Rubensa.

Drezden odiše nevjerovatnom restauracijom nakon razaranja u Drugom svjetskom ratu. Šetnja kroz obnovljenu baroknu arhitekturu grada, uključujući prekrasnu Frauenkirche i impresivnu Semperoperu, oduzet će vam dah. Grad je savršeno mjesto za one koji traže spoj kulture, istorije i urbanog života.

Istražite šarene trgove, uživajte u lokalnim delicijama i opustite se uz šetnju uz rijeku Elbu, gdje ćete svjedočiti prekrasnim panoramama grada koji blista u svom sjaju.

Ovo putovanje u Prag i Drezden ne samo da vam daje priliku da doživite dva nevjerovatna evropska grada, već vam omogućava i da uronite u bogatstvo evropske kulture i istorije. Pripremite se za avanturu koja će vas provesti kroz vremeplov impresivnih prizora, umjetničkih remek-djela i nezaboravnih iskustava. Prag i Drezden čekaju da ih otkrijete!

CIJENA ARANŽMANA: 309KM

*ZA REZERVACIJE DO 31.01.2024. I UPLATU AVANSA OD 30% CIJENA  299 KM

Cijena uključuje

 • prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mjesta se određuju prema prijavi;
 • 2 noćenja sa doručkom u Pragu, u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1 sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji;
 • razgledanje Praga prema programu uz pratnju vodiča;
 • usluge vodiča (predstavnik agencije);
 • troškove organizacije putovanja.

Cijena NE uključuje

 • putno zdravstveno osiguranje;
 • gradsku taksu 50 CZK (2 eur) po noći po osobi – plaćanje na recepcija hotela;
 • doplata za 1/1 sobu 150KM;
 • individualne troškove – nepomenute usluge;
 • fakultativne izlete.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • KRSTARENJE VLTAVOM 20€;
 • IZLET DO DREZDENA 35€;

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cijene izleta podložne su promjenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promjena cijena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promjene cijene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cijene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Važna napomena

Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja turističke agencije As travel, licenca br. RS-AB-051-4404409680001 te Vas molimo da se sa istim upoznate prije putovanja.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’AS TRAVEL’!

DODATNE INFORMACIJE:

NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom rezervacije se plaća avans od 30% od ukupne cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije polaska na put.

U slučaju promjena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promjene redosljeda pojedinih sadržaja u programu.

Plan putovanja

Dan 1(04.04.2024-četvrtak) BIJELJINA

Polazak iz Bijeljine u popodnevnim časovima sa parkinga Saborne crkve (tačno vrijeme biće poznato dva dana prije putovanja). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama.

Dan 2(05.04.2024-petak) PRAG

Dolazak u Prag u prijepodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada: Hradčani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsjednička palata mala strana, Karlov most, stari trg, gradska vijećnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum… Smještaj u hotel poslije 15 časova. Slobodno vrijeme i kraći odmor u hotelu i zajednički odlazak gradskim prevozom do centra, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Mogućnost fakultativnog Krstarenja Vlatavom. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3(06.04.2024-subota) PRAG – DREZDEN – PRAG

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most. Povratak u Prag. Noćenje.

Dan 4(07.04.2024-nedjelja) PRAG – BIJELJINA

Doručak. Poslije doručka napuštanje hotela i slobodno vrijeme za uživanje u Pragu do kasnih popodnevnih sati kada je predviđen polazak za BiH. Noćna vožnja, dolazak u Bijeljinu u ranim jutarnjim satima, 08.04.2024.

Slike