+38765842442 info@as-travel.org
+38765842442 info@as-travel.org

Turistička agencija AS travel

AS-travel-turisticka-agencija-putovanje-Moskva-Rusija-putovanja-avio-karte

Turistička agencija AS travel

osnovana je 2019. godine. Kreativnost, visoka profesionalnost i predanost poslu, odnosno vrhunska usluga uz ispunjavanje najviših standarda u ovoj djelatnosti profiliše nas još od prvog dana.


Segmenti našeg poslovanja:

  • Rezervacije i izdavanje avio karata za preko 440 avio prevoznika kroz jedinstveni GDS (REZERVACIONI) sistem. Pored pomenutog sistema, imamo direktne ugovore sa velikm brojem nisko budžetnih avio kompanija što nam omogućava prednost na tržištu kada su u pitanju grupna ili individualna putovanja, posebni zahtjevi klijenata kao i brojna incentive – stimulativna putovanja!
  • Rezervacije hotelskog smještaja za preko 200.000 hotela širom svijeta kroz jedinstvene rezervacione sisteme. Pored globalnih platformi za rezervaciju imamo i veliki broj direktnih ugovora sa velikim hotelskim lancima. U našoj ponudi možete pronaći grupna ili individualna putovanja kreirana prema želji i potrebi klijenta.
  • Transferi i rent-a-car za bilo koju destinaciju u svijetu. Prema vašim potrebama obezbjediti ćemo vam najbrži i najpovoljniji transfer od/do aerodroma kao i mogućnost rent – a – car-a!
  • Vize – ukoliko je za destinaciju koju ste odabrali potrebna viza, naš tim radi sve za vas, kako bi vam uštedjeli i vrijeme i novac!

Na našim stranicama ćete pronaći bogatu ponudu gotovih turističkih aranžmana. Ukoliko među njima ne nađete ništa što Vam odgovara, ukoliko imate posebne zahtjeve ili želje potrudićemo se organizovati putovanje u skladu s njima.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva u radu s individualcima i grupama u mogućnosti smo ponuditi kvalitetnu uslugu planiranja grupnog ili individualnog putovanja, poslovnih, incentive i team-building programa ali i posebnih tematskih putovanja za ljubitelje istorije, prirodnih ljepota, gastronomije i sl.

Turistička agencija AS travel

Ostavite odgovor

Poslednje objave

zasto-posjetiti-istanbul
Istanbul, neke čudne kapije
31 Januara, 2022
Ne sam, Safete
26 Januara, 2022
5 razloga zašto posjetiti saunu
23 Januara, 2022
putovanja-u-vrijeme-pandemije
Putovanje kao terapija u vrijeme pandemije
18 Januara, 2022
Putovanja-8-mart-destinacija-rusija-moskva-as-travel
Šta posjetiti u Moskvi?
12 Februara, 2020


Zašto izabrati nas?

  • Garantovano najbolje cijene!
  • Konstantna podrška 24/7
  • Bez skrivenih troškova.
  • 5000+ zadovoljnih klijenata


Imate pitanje?

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tim profesionalaca i rado bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

+387 65 842 442

info@as-travel.org